Noul Birou Politic al PNL Bucureşti a fost validat miercuri, în cadrul reuniunii Comitetului de Coordonare al Partidului Naţional Liberal Bucureşti, pe lângă preşedintele filialei, Sebastian Burduja, fiind aleşi Stelian Bujduveanu şi Diana Baciuna, în funcţiile de prim-vicepreşedinţi şi Valentin Ştefan, secretar general. Vicepreşedinţi au fost aleşi Silviu Feroiu şi Octavian Oprea, iar trezorier, Silviu Văduva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Miercuri, 10 aprilie, a avut loc Comitetul de Coordonare al Partidului Naţional Liberal Bucureşti, unde a fost validată noua structură de conducere aleasă pentru următorul mandat. Echipa de conducere aleasă este compusă din profesionişti dedicaţi şi experimentaţi, pregătiţi să aducă un suflu nou în administraţia locală şi să implementeze proiecte ambiţioase pentru Bucureşti”, a transmis PNL Bucureşti într-un comunicat.

Noua structură de conducere a Partidului Naţional Liberal Bucureşti este următoarea: Preşedinte: Sebastian Burduja; Prim-vicepreşedinte în domeniul politicilor publice: Stelian Bujduveanu;  Prim-vicepreşedintă în domeniul strategiilor politice şi comunicare: Diana Baciuna; Vicepreşedinte: Silviu Feroiu; Vicepreşedinte: Octavian Oprea;  Trezorier: Silviu Văduva;  Secretar General: Valentin Ştefan.

”Cu onoare şi responsabilitate, astăzi am fost ales în funcţia de Preşedinte al PNL Bucureşti, în faţa a peste 1500 de membri ai acestei minunate echipe. Aceste eforturi şi viziuni ne întăresc hotărârea de a face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a reda încrederea şi speranţa bucureştenilor în oraşul nostru. Această decizie nu este despre noi, ci despre bucureştenii care aşteaptă de la noi soluţii concrete la problemele cu care se confruntă zi de zi. Este o responsabilitate pe care o preluăm cu seriozitate”, a transmis preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja.

El precizează că ”vor lucra neîncetat pentru a aduce îmbunătăţiri vizibile în viaţa fiecărui cetăţean şi să se asigure că Bucureştiul devine un model de administraţie publică la nivel naţional şi european”. 

”Responsabilitatea pe care am primit-o este aparte, dar suntem hotărâţi să ducem la bun sfârşit această misiune alături de echipa PNL Bucureşti. Acest oraş va deveni „Bucureştiul Viitorului” cu suflul unei noi generaţii, cu spiritul tinerilor de toate vârstele, cu rădăcinile unui partid care a construit Bucureştiul şi România.”, mai arată PNL Bucureşti.

În timpul evenimentului PNL Bucureşti, Sebastian Burduja a prezentat public, în premieră, cartea Planul pentru Bucureşti (Ed. Litera, 2024), unde a cuprins o serie de proiecte şi idei menite să redefinească administrarea Capitalei.

”Am scris această carte din convingere. Sunt convins că Bucureştiul merită mult mai mult şi va ajunge mult mai sus. Iubesc Bucureştiul şi sunt convins că nu sunt singurul. Şi că împreună putem să-l schimbăm în bine, cu forţa unei noi generaţii, conectată la pulsul lumii. Am pus pe hârtie ideile mele şi ale multor alţi oameni care vor altceva de la acest oraş, împreună cu exemple de bune practici din marile metropole ale lumii, colectate în cei patru ani în care am fost expert în dezvoltare regională şi urbană al Băncii Mondiale. Sunt soluţii concrete pentru Bucureştiul Viitorului. Totul începe cu un vis şi cu un Plan. Aşadar, să începem.”, a spus el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.