Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan consideră că fără Mihai Chirica PSD nu mai este PSD, ci doar partidul lui Dragnea, susţinând că decizia filialei ieşene privind excluderea lui Chirica din partid s-a făcut la ordinul lui Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Ivan, membru PSD în organizaţia comunală Dobrovăţ din judeţul Iaşi, a declarat vineri, după decizia privind excluderea primarului Mihai Chirica din partid, că PSD va avea de suferit la Iaşi, întrucât nu va mai deţine funcţia de primar.

"Este o pierdere mare. Cunosc tipologia electoratului din Iaşi, cunosc realităţile locale, iar PSD nu va mai putea câşiga ani buni de acum înainte primăria. Va fi foarte greu ca PSD să se menţină la un nivel ridicat fără să aibă primăria. PSD nu mai este PSD, ci este doar partidul lui Dragnea", a afirmat Cătălin Ivan.

El a mai spus că, înaintea şedinţei BPJ a PSD Iaşi în care s-a decis excluderea lui Chirica, a fost informat de unii colegi din organizaţia de Iaşi că "mazilirea" lui Chirica s-a făcut la ordinul lui Dragnea.

"Mi-au spus unii colegi că n-au ce să facă, că ăsta e ordinul venit de la Dragnea. Nu mai contează partidul, contează doar Dragnea şi corupţii din jurul său. Nu ăsta e PSD-ul în care eu am intrat. Acum s-a făcut pofta lui Dragnea", a precizat Cătălin Ivan.

Eurparlamentarul PSD consideră că Mihai Chirica se va descurca la primărie şi fără sprijinul PSD, dar că este de aşteptat ca partidul să pună presiune pe consilierii locali social-democraţi pentru ca primarul să nu mai aibă majoritate.

"E o nebunie generală ce se întâmplă la Iaşi. Dragnea reuşeşte să inducă frică, pentru că poate da afară pe oricine. Nu Chirica este în afara PSD, ci partidul nu mai este PSD", a mai declarat europarlamentarul Cătălin Ivan.

Organizaţia judeţeană Iaşi a PSD a decis, vineri, în Biroul Permanent Judeţean, excluderea din partid a primarului Iaşiului, Mihai Chirica, iar hotărârea finală urmează să fie luată săptămâna viitoare în Comitetul Executiv Judeţean al organizaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.