Preşedintele USR Cătălin Drulă a declarat joi, de la tribuna Parlamentului, că programul de guvernare al premierul desemnat, Marcel Ciolacu, este o colecţie de proiecţii false, cifre umflate, promisiuni şi mult copy-paste. ”Dragnea vă dădea clasă la grafice colorate şi la falsul patriotism de mirosit ceapă verde prin pieţe, în timp ce nu v--aţi atins de cheltuielile obscene ale statului” a mai spus Cătălin Drulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am văzut acel program de guvernare. O colecţie de proiecţii false, cifre umflate, promisiuni şi mult copy-paste. Dragnea vă dădea clasă la grafice colorate. Şi la falsul patriotism de mirosit ceapă verde prin pieţe, în timp ce nu v-aţi atins de cheltuielile obscene ale statului. Şi măcar era originalul. Nimeni, nu vrea domnule Ciolacu, copia. Varianta de mâna a doua aşa cum arată tot acest guvern şi această guvernare. Un singur plan e real de acolo: creşterea taxelor”, a declarat preşedintele USR Cătălin Drulă.

Drulă a arătat că ”românii să confruntă cu cele mai mari scumpiri din ultimii 20 de ani, cea mai mare inflaţie, preţuri duble la mâncare, rate duble bănci”. 4

”PSD şi PNL au crescut deja taxele şi impozitele pe microîntreprinderi, pe dividende, pe chirii”, a mai spus el.

Cătălin Drulă l-a acuzat pe Marcel Ciolacu că a blocat reformele din PNRR, începând cu eliminarea pensiilor speciale şi a amintit că Marcel Ciolacu a semnat legea care dă pensii speciale parlamentarilor şi, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, a blocat timp de un an de zile legile USR de desfiinţare a pensiilor speciale.

”Ciolacu conduce România de un an jumate împreună cu Iohannis. Trebuia să vină să recunoască faptul că nu a fost în stare să se ţină de promisiunile pe care le-a făcut când a preluat guvernarea. O să îl citez pe Iohannis: Ciolacu nu e o surpriză. Românii vor schimbare, însă Ciolacu este doar o continuare a unei guvernări eşuate. USR nu va vota stagnarea. Schimbarea adevărată va veni la alegeri”, a mai spus preşedintele USR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.