Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu afirmă că, în absenţa unei majorităţi, PSD "trebuie să se gândească să treacă în opoziţie", întrucât orice altă soluţie, cel puţin până acum, în cadrul guvernărilor în România nu a dat rezultate pozitive pentru populaţie. El susţine că în acest moment "e foarte dificil de realizat o majoritate de către Partidul Social Democrat şi de aceea am susţinut o trecere în opoziţie cât mai rapidă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă nu vom găsi o soluţie, se va ajunge în situaţia în care Guvernul va avea un sprijin minoritar. Am spus în mai multe rânduri că, în absenţa unei majorităţi, Partidul Social-Democrat trebuie să se gândească să treacă în opoziţie, orice altă soluţie, cel puţin până acum, în cadrul guvernărilor în România nu a dat rezultate pozitive pentru populaţie. Mai mult decât atât, să dăm posibilitatea dacă ajungem în această dificultate şi forţelor de opoziţie să negocieze, să găsească o majoritate, să intre la guvernare, să exercite guvernarea şi să arate celor care-i votează, care-i susţin, ce anume vor face pentru ei", a afirmat preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, luni, într-o intervenţie telefonică la B1 TV.

El a spus ca în acest moment "e foarte dificil de realizat o majoritate de către Partidul Social Democrat şi de aceea am susţinut o trecere în opoziţie cât mai rapidă".

"Să dam posibilitatea forţelor de opoziţie să găsească o soluţie majoritară de a sprijini un Guvern care să funcţioneze un an şi ceva de zile până la alegerile parlamentare", a mai spus Buzatu.

Acesta a precizat că dacă ar fi în opoziţie în acest moment ar prelua guvernarea şi şi-ar dori să preia "într-o asemenea stare economia românească".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.