Liderul interimar al PNL Bucureşti Sebastian Burduja a precizat că nu îşi aminteşte să fi văzut vreodată o adeziune a primarului Capitalei Nicuşor Dan la PNL, chestionat dacă preşedintele liberalilor Nicolae Ciucă i-ar fi făcut o ofertă de a adera la partid edilului general, în vederea susţinerii unei candidaturii a acestuia pentru un nou mandat la şefia PMB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Să ştiţi că încă nu am mers la Modrogan 22 ca preşedinte al filialei PNL Bucureşti, dar nu îmi amintesc să fi văzut vreodată o adeziune a domnului Nicuşor Dan la PNL. Nu putem discuta de o candidatură a cuiva care nu e membru PNL din partea PNL. Asta înseamnă «prin noi înşine»”, a explicat Sebastian Burduja, întrebat luni, la finalul şedinţei BPN al PNL, dacă Nicolae Ciucă i-a făcut ofertă lui Nicuşor Dan să intre în partid pentru a fi susţinut la Primăria Capitalei, pentru un nou mandat.

Chestionat dacă a fost făcută vreo ofertă pentru a intra Nicuşor în PNL, Burduja a răspuns: „Trebuie să întrebaţi în altă parte”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Din perspectiva mea, atâta timp cât suntem «prin noi înşine», cu siguranţă avem datoria să venim în faţa celei mai importante comunităţi ca putere economică, să venim cu o ofertă proprie”, a completat liderul interimar la PNL Bucureşti. 

Sebastian Burduja a declarat, că datele europene arată că Bucureştiul este un oraş mai dezvoltat decât Madrid, Berlin, Copenhaga sau Amsterdam, însă e pe ultimul loc la indicele de calitate al administraţiei publice. „Am susţinut în faţa colegilor mei să fim într-adevăr «prin noi înşine», aşa cum a spus Vintilă Brătianu, un fost primar al Bucureştiului de altfel. Asta înseamnă să venim în faţa bucureştenilor cu cea mai bună ofertă”, a adăugat liderul interimar al PNL Bucureşti şi ministru al Energiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.