Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis, marţi, un mesaj de condoleanţe către omologul francez Jean-Yves Le Drian, în urma accidentului din Mali, în care 13 militari francezi au murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit MAE, ministrul Bogdan Aurescu a transmis, marţi, 26 noiembrie 2019, un mesaj de condoleanţe ministrului francez pentru Europa şi afaceri externe, Jean-Yves Le Drian, în urma tragicului accident în care treisprezece militari francezi au decedat în Mali.

În mesajul său, ministrul român de externe şi-a exprimat solidaritatea cu partea franceză şi a transmis condoleanţe familiilor militarilor decedaţi.

De asemenea, ministrul Aurescu a reliefat că ţara noastră este puternic angajată în lupta împotriva terorismului şi a amintit ataşamentul României pentru promovarea păcii şi securităţii internaţionale, inclusiv prin contribuţia semnificativă la operaţiunea MINUSMA, mai arată MAE.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.