Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis, marţi, un mesaj de condoleanţe către omologul francez Jean-Yves Le Drian, în urma accidentului din Mali, în care 13 militari francezi au murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit MAE, ministrul Bogdan Aurescu a transmis, marţi, 26 noiembrie 2019, un mesaj de condoleanţe ministrului francez pentru Europa şi afaceri externe, Jean-Yves Le Drian, în urma tragicului accident în care treisprezece militari francezi au decedat în Mali.

În mesajul său, ministrul român de externe şi-a exprimat solidaritatea cu partea franceză şi a transmis condoleanţe familiilor militarilor decedaţi.

De asemenea, ministrul Aurescu a reliefat că ţara noastră este puternic angajată în lupta împotriva terorismului şi a amintit ataşamentul României pentru promovarea păcii şi securităţii internaţionale, inclusiv prin contribuţia semnificativă la operaţiunea MINUSMA, mai arată MAE.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.