Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, vineri seară, că liberalii trebuie să fie atenţi la ceea ce fac în următoarea perioadă, pentru că, altfel, riscă ”să rateze” alegerile la termen. ”Prin mesajul disperat «nu tăiem salariile», «nu tăiem pensiile» nu fac decât să confirme că politica PSD-ului a fost în regulă”, a spus Băsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul preşedinte Traian Băsescu a spus, vineri seară, la Digi 24, că viitorul guvern ar trebui să ”dea încredere” şi afirmă că liberalii greşesc cu ”mesajul disperat” că nu se vor tăia salariile şi pensiile.

„Până la urmă, prin mesajul disperat «nu tăiem salariile», «nu tăiem pensiile» nu fac decât să confirme că politica PSD-ului a fost în regulă de mărire a salariilor şi a pensiilor. Ceea ce merge la o negare chiar a întregii activităţi de opoziţie din ultimii trei ani. Adică adică, pilonii politicii de acuzare a programului de guevrnare i-au distrus într-o zi şi jumătate de la căderea guvernului, angajându-se să continue, practic, ceea ce afirmau până acum că a făcut rău PSD-ul”, a spus Traian Băsescu.

Acesta susţine că va exista o lipsă de resurse totală de 36 de miliarde de euro pentru anul acesta şi viitorii trei ani, dacă va fi respectat calendarul de majorări a veniturilor anunţat de PSD.

”Cred că trebuie să fie foarte atenţi liberalii la ceea ce fac, pentru că ar fin păcat ca la alegerile la termen să rateze. A nu rata, înseamnă un 35 la sută, este scorul magic. Riscă să rateze obiectivul de 35 la sută care să le asigure o guvernare solidă, trebuie să fie foarte atenţi, aş spune”, a afirmat Traian Băsescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.