Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă că va celebra ziua de 24 ianuarie dedicată Unirii Principatelor Române, la fel ca în fiecare an, la Iaşi, cu un marş din Piaţa Unirii spre Palatul Culturii. Manifestările organizate de AUR se vor încheia la Focşani, tot cu un marş pe străzile municipiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) va celebra ziua de 24 ianuarie dedicată Unirii Principatelor Române, la fel ca în fiecare an, la Iaşi, alături de români. Mica Unire va strânge românii din toate colţurile ţării în capitala Moldovei, Iaşul”, anunţă formaţiunea.

AUR organizează, începând cu ora 08:30, o conferinţă dedicată importanţei zilei de 24 ianuarie la Hotelul Traian cu titlul „Suveranitate naţională 1859 – 2024. Arc peste timp”. În cadrul acesteia se va discuta despre rolul magistral pe care evenimentele din 24 ianuarie 1859 le-au avut în conturarea destinului poporului român, precizează comunicatul.

”De asemenea, la fel ca în fiecare an, preşedintele AUR, George Simion, alături de membrii şi simpatizanţii AUR vor fi prezenţi la manifestaţiile dedicate Unirii Principatelor Române. Împreună ne vom strânge mâinile şi vom face Hora Unirii. De la ora 10:30 AUR va organiza tradiţionalul marş dedicat zilei de 24 ianuarie. Vom porni din Piaţa Unirii şi ne vom îndrepta spre Palatul Culturii”, anunţă partidul.

AUR menţionează că ”Ziua Unirii Principatelor Române se va încheia la Focşani, oraş simbol pentru unitatea românilor”. ”În spirit de unitate şi recunoştinţă faţă de înfăptuitorii unirii de la 1859, AUR va organiza un marş pe străzile municipiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.