Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) cheamă miercuri seară, de la ora 19.00, la sediul central al partidului, toate forţele politice, indiferent de ideologie, pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru alegerile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) cheamă în această seară, de la ora 19:00, la sediul AUR, la dialog toate forţele politice, indiferent de ideologie, pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru alegerile locale, pentru Primăria Bucureşti, primăriile de sectoare şi municipii, preşedinţii de Consilii Judeţene, astfel încât să ducem împreună o luptă comună împotriva Partidului Comasat Român PSD-PNL”, se arată în anunţul AUR.

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat marţi, la Parlament, că formaţiunea ia în calcul şi va propune şi altor forţe politice, să boicoteze alegerile locale, dacă proiectul AUR privind două tururi de scrutin la alegerile locale nu este adoptat de Parlament.

”Suntem dispuşi să facem gesturi extreme, dar democratice, pentru a ne manifesta dezaprobarea”, a mai spus Simion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.