Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, vineri, după CExN, întrebată despre miniştrii cu probleme în justiţie, că ea este Stan Păţitul, pentru că s-a dovedit că este nevinovată şi că, atunci când justiţia spune ceva, trebuie să ne uităm la ce spune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu sunt Stan Păţitul. Mulţi ani de zile am fost sub degetul arătător şi, iată, sunt nevinovată. Când justiţia zice ceva, trebuie să ne uităm la ce zice”, a afirmat Andronescu.

Ea a susţinut că nu şi-a dorit să fie nominalizată ministru în Cabinetul Dăncilă: ”Am mai fost, nu este important pentru mine, este domnul Popa (Valentin Popa - n.r.), rector la Iaşi, îl cunosc foarte bine. Este o soluţie foarte bună”

Ecaterina Andronescu a mai spus că noul vicepremier are rolul de a dezvolta parteneriatele de care România are atâta nevoie.

În Cabinetul Dăncilă, ar urma să fie patru vicepremieri: Graţiela Gavrilescu din partea ALDE şi Rovana Plumb din partea PSD, care vor avea şi portofolii, precum şi doi vicepremieri PSD fără portofolii - Viorel Ştefan şi Ana Birchall.

În noul Cabinet ar urma să revină şi Sevil Shhaideh în funcţia de secretar general al Guvernului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.