Vicepreşedintele PNL Alin Tişe a afirmst că partidul trebuie să iasă de la guvernare dacă această guvernare nu ţine cont de priorităţile liberale şi măreşte fiscalitatea. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a adăugat că aceasta este o opinie personală şi nu a discutat acest subiect în partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Guvernul PNL - PSD sau PSD - PNL. Oricum le-ai ordona, Guvernul este bipartid! Guvernarea trebuie să se abţină de la măsuri care lovesc direct în electoratul unuia sau altuia dintre partide. Creşterea fiscalităţii loveşte direct în electoratul PNL. Şi condamnă România la o criză profundă şi recesiune. Susţinerea economiei reale presupune susţinerea mediului de afaceri şi nicidecum fiscalitatea crescută. Asta echivalează practic cu scoaterea PNL de la guvernare!”, a scris Alin Tişe, miercuri pe Facebook. 
 
Liberalul a mai spus că „PNL trebuie să iasă de la guvernare în măsura în care guvernarea nu ţine cont de priorităţile liberale şi măreşte fiscalitatea”.
 
„Nu, nu am discutat în partid asta. Este ceea ce gândesc şi ce aş face eu, dar partidul gândeşte cu mintea altora”, a completat Tişe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.