Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a mulţumit, duminică seară, tuturor celor care au ieşit la vot. ”m avut o campanie activă şi, din calculele noastre, avem rezultate pe măsură”, a afirmat Dodon, care a adăugat că ”de mâine va începe o nouă etapă în Republica Moldova. Dodon a cerut tuturor politicienilor să nu mai permită alte crize politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi concetăţeni, vă mulţumesc pentru participarea activă în scrutinul de astăzi. Mă temeam că oamenii nu or să iasă la vot (...) Am avut o campanie activă şi, din calculele noastre, avem rezultate pe măsură. BECS va înregistra un rezultat destul de bun”, a afirmat Igpr dodon, duminică seară.

Acesta a adăugat că ”de mâine va începe o nouă etapă în Republica Moldova

Dodon a avut şi un mesaj pentru politicieni: ”Nu trebuie să admitem alte crize politice”.

Dodon apreciază că ”există probabilitatea că va fi un parlament cu 2 partide, maxim 3”.

Potrivit datelor unui sondaj telefonic, pentru PAS au votat puţin peste 55%, iar pentru Blocul electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor - 24%.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.