Senatorul PSD, Lucian Romaşcanu, fost ministru al Culturii, a votat duminică pentru ”energie” şi pentru un preşedinte care să fie non-stop în slujba cetăţeanului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă a votat cu inima sau cu raţiunea, Romaşcanu a declarat: ”În primul rând, ca şi data trecută, spun că am votat, ceea ce e important şi - dacă mesajul ajunge astăzi la lume – este acela de a ieşi din casă şi de a merge la vot, indiferent de vreme, pentru că e important să fii parte a lucrurilor care se întâmplă la tine în ţară. Am votat pentru ceea ce am spus de atâta vreme: am votat pentru energie, am votat pentru combativitate, pentru cineva care să fie în slujba poporului român tot timpul: 7 zile din 7, 24 de ore pe zi, cu mai puţine vacanţe şi cu mai multă implicare”.

Senatorul PSD de Buzău, a adăugat că îşi doreşte pace socială, iar românii să revină acasă: ”Lucrul pe care cei dinainte au reuşit să-l strice: pace socială, reunirea românilor între ei, în ţară, dar şi din ţară cu cei de afară, să dispară această separare şi această împărţire a românilor în buni şi răi, în ai mei şi ai lor, în de aici şi de acolo. E important să fim iarăşi toţi, în aceaşi loc, în acelaşi timp, mai ales la 101 ani de la Marea Unire a României.”

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.