Theodor Paleologu, fost prezidenţiabil din partea Partidului Mişcarea Populară, a declarat, după ce a votat, că votul său a fost unul ”împotrivă”, susţinând că „este o zi tristă, e o zi ruşinoasă pentru România în care de fapt, nu există nicio speranţă de schimbare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul candidat al PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a votat la o secţie de votare din Bucureşti, unde a mers însoţit de fiul său.

Acesta a spus că ziua celui de-al doilea tur este una ”tristă şi ruşinoasă pentru România”.

”Este o zi tristă, e o zi ruşinoasă pentru România în care de fapt, nu există nicio speranţă de schimbare. Îmi vine în minte un vers din Infernul lui Dante  -  Lasciate ogni speranza – Lăsaţi orice speranţă! De fapt, am votat împotrivă, spre deosebire de primul tur când am votat pentru nişte valori, am votat pentru viitor”, a afirmat Peleologu.

Fostul candidat al PMP a catalogat campania electorală drept una ”aproape inexistentă”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.