Liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, susţine că liberalii vor avea la Iaşi şapte parlamentari dintr-un total de 17, el fiind convins că PNL va câştiga în final alegerile la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Costel Alexe a făcut aceste declaraţii duminică seara la sediul PNL Iaşi, la scurt timp după anunţarea rezultatelor exit.-poll-urilor.

"PNL va fi la final câştigătorul alegerilor. PNL a guvernat cât se poate de bine această perioadă în care am avut pandemie, iar pierderile de vieţi omeneşti au fost mai mici comparativ cu alte state. La Iaşi vom avea şapte parlamentari, doi senatori şi cinci deputaţi. PNL va câştiga detaşat în judeţul Iaşi. Vom trimite la Bucureşti o echipă puternică de parlamentari. Ne vom lupta pentru proiectele judeţului. Vor urma ani de dezvoltare pentru Iaşi", a spus liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, preşedinte al Consiliului Judeţean.

La rândul său, primarul Iaşiului Mihai Chirica a afirmat că România va avea o guvernare de dreapta, care se va forma în jurul PNL.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.