Candidatul PSD pentru Primăria Craiova, fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu, spune că a votat cu o echipă formată din cei ”care şi-au asumat nişte proiecte realiste, oameni care au ştiut să facă o campanie electorală decentă, bazată doar pe proiecte şi nu şi pe mizerii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lia Olguţa Vasilescu a mers la vot însoţită de soţul său, europarlamentarul Claudiu Manda.

”Am votat astăzi pentru cea mai bună echipă a unui partid politic, o echipă care de-a lungul acestor ani a dovedit că ştie să facă administraţia performantă, că ştie, că pate, că vrea, care în aceşti ultimi ani a reuşit să absoarbă peste un miliard de euro din fonduri europene”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la ieşirea de la urne.

Ea spune că echipa pentru care a votat este formată din profesori universitari, oameni din mediul academic şi intelectuali, dar şi din oameni „care şi-au asumat nişte proiecte realiste, oameni care au ştiut să facă o campanie electorală decentă, bazată doar pe proiecte şi nu şi pe mizerii, aşa cum din păcate s-a întâmplat în ultimele două săptămâni”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.