47 de cetăţeni români, rezidenţi în Italia, au solicitat adeverinţe pentru a candida la alegerile locale din această ţară, a anunţat, miercuri, Autoritatea Electorală Permanentă, 39 dintre aceştia fiind femei şi 8 bărbaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează, într-un comunicat, că până în prezent, un număr de 47 cetăţeni români, rezidenţi în Italia, au solicitat şi au primit adeverinţele necesare pentru a-şi putea înscrie candidatura la alegerile locale din această ţară.

Adeverinţele eliberate de AEP atestă faptul că, potrivit evidenţelor autorităţilor române, solicitanţii nu au nicio interdicţie în ceea ce priveşte exercitarea drepturilor electorale şi nici nu se află sub incidenţa unei hotărâri judecătoreşti definitive prin care să fi fost condamnaţi la pierderea drepturilor electorale.

Din cei 47 de potenţiali candidaţi români la alegerile locale din Italia, 39 sunt femei şi 8 sunt bărbaţi.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.