Premierul ungar Viktor Orban se află la Cluj - Napoca, unde a participat sâmbătă la o slujbă organizată cu ocazia împlinii a 500 de ani de la Reforma Protestantă, la care au fost prezenţi toţi episcopii reformaţi din Bazinul Carpatic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De altfel, încă de vineri seară Orban a postat pe contul său de Facebook o fotografie însoţită de comentariul 'Frumosul oraş Cluj Napoca".

Viktor Orban a participat şi la procesiunea care a urmat slujbei, procesiune la care au aprticipat peste 1000 de persoane.

Viktor Orban este aşteptat şi săptămâna viitoare în România. El şi preşedintele Republicii Ungare, Janos Ade au fost invitaţi la Arad, la manifestările culturale şi religioase denumite generic "Zilele Maghiare”, acestea urmând să se încheie în 7 octombrie, după comemorarea în Parcul Reconcilierii Româno-Ungare a celor 13 generali ucişi în oraş la sfârşitul revoluţiei de la 1848-1849. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.