Ministerul Afacerilor Externe a elaborat o hartă interactivă, prin Google Maps, în care este prezentată locaţia celor 417 secţii de votare deschise în străinătate pentru alegerile parlamentare, anunţă instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru a facilita alegătorilor români din afara ţării accesul la adresele celor 417 secţii de votare organizate în străinătate pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, Ministerul Afacerilor Externe a elaborat o hartă interactivă dezvoltată pe platforma Google Maps şi accesibilă prin intermediul site-ului MAE", potrivit unui comunicat al instituţiei.

La alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din 11 decembrie 2016 alegătorii români din străinătate vor avea la dispoziţie 417 secţii de votare, cu 111 mai multe decât la alegerile parlamentare din 2012 şi cu 123 mai multe decât la alegerile prezidenţiale din 2014.

Lista completă a secţiilor poate fi consultată pe site-ul ministerului.

Harta interactivă poată fi găsită la această adresă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.