Între 24 mai şi 2 iunie, se defăşoară a douăsprezecea ediţie a Romanian Design Week, cel mai complex eveniment dedicat industriilor creativ-culturale din România. Pentru al patrulea an consecutiv, IQOS susţine festivalul care contribuie la reconectarea bucureştenilor cu oraşul în care locuiesc şi reafirmă potenţialul industriilor creative locale. Evenimentul aduce laolaltă designerii, antreprenorii locali şi publicul interesat de design şi artă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu tema „Unlock The City”, ediţia din 2024 a Romanian Design Week îşi propune să investigheze metodele prin care creativitatea şi inovaţia pot modela oraşele de mâine.

RDW doreşte să contribuie la explorarea Bucureştiului, la descoperirea potenţialului spaţiilor creative din oraş şi a organizaţiilor sau proiectelor culturale care le animă.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

IQOS se alătură acestui demers prin două colaborări cu artişti români, alături de care celebrează sinergia simţurilor în spiritul unei comunităţi reunite sub semnul designului. Atfel, IQOS îşi continuă misiunea declarată de susţinere a progresului şi spiritului creativ.

Prima colaborare este „SynergyX” - A decade of Enjoyment, Innovation and Community, o instalaţie semnată de Adrian Damian. Cu ajutorul interacţiunii tactile, vizitatorii pot experimenta o simfonie hipnotizantă de imagini şi sunete generate dinamic. Instalaţia „SynergyX” este o fuziune între artă, tehnologie şi conexiune umană, în care tehnologiile de ultimă oră se îmbină şi creează o experienţă senzorială şi emoţională. Accesul în instalaţie este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Cunoscută pentru creaţii colorate şi pline de viaţă, Lana Dumitru este al doilea designer şi artist digital care completează experienţa IQOS la Romanian Design Week 2024.​ Inspirată de pasiunea comunităţii IQOS pentru artă şi design, artista a creat o colecţie în ediţie limitată, special pentru Romanian Design Week. Culorile vii, texturile şi modelul simbolizează comuniunea cu cei din jur şi legăturile puternice pe care indivizii le dezvoltă în comunitate.

Un proiect The Institute, Romanian Design Week este cel mai mare eveniment interdisciplinar din România care contribuie la dezvoltarea industriilor creative autohtone. Festivalul promovează designul, arhitectura, creativitatea şi inovaţia ca instrumente pentru creşterea culturală, socială şi economică. Fiecare ediţie prezintă peste 150 de proiecte recente semnate de studiouri locale de arhitectură şi design. Programul include şi evenimente satelit, găzduite de studiouri de design, showroom-uri, hub-uri creative şi galerii de artă. Sub umbrela festivalului, sunt organizate expoziţii şi evenimente care au ca scop să facă designul accesibil pentru un public larg. În 2023, Romanian Design Week a atras peste 85.000 de vizitatori în cele 17 zile de festival.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependenţă. IQOS este destinat adulţilor care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susţinut de IQOS

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.