Kaufland România, parte din grupul Schwarz, este unul dintre cei mai mari retaileri locali, dar şi din Europa. Compania are o echipă formată din 155.000 de angajaţi la nivel internaţional şi peste 17.000 la nivel naţional, ceea ce o poziţionează ca fiind unul dintre angajatorii din top din România, dar şi din Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Kaufland România, parte din grupul Schwarz, este unul dintre cei mai mari retaileri locali, dar şi din Europa. Compania are o echipă formată din 155.000 de angajaţi la nivel internaţional şi peste 17.000 la nivel naţional, ceea ce o poziţionează ca fiind unul dintre angajatorii din top din România, dar şi din Europa. 

În 2023, Kaufland a fost desemnată „Angajator de top” pentru a opta oară în România şi pentru a cincea oară în Europa de către Top Employers Institute din Olanda, ceea ce arată preocuparea companiei pentru bunăstarea angajaţilor, a cerinţelor lor, dar şi pentru oportunităţile de dezvoltare de care au nevoie. 

Compania vine şi în sprijinul studenţilor şi masteranzilor oferindu-le acestora programe de Internship pe perioada verii. Pe perioada celor trei luni de vară, tinerii au oportunitatea de a fi implicaţi direct în activităţile departamentelor de Marketing, Resurse Umane, Comunicare & PR, IT, Controlling, Logistică şi Vânzări şi vor avea ocazia să pună în practică toate noţiunile teoretice dobândite la facultate, dar şi să acumuleze unele noi. De asemenea, ei vor avea oportunitatea să viziteze şi magazinele Kaufland, cât şi depozitele logistice din Ploieşti sau Turda. 

Cine poate aplica pentru programul Kaufland Internship Experience:

  • studenţi sau masteranzi
  • cei implicaţi şi deschişi să înveţe lucruri noi;
  • cei care îşi doresc să cunoască echipa Kaufland şi să înveţe secretele departamentelor;
  • cei care deţin cunoştinţe bune de limba engleză (limba germană reprezintă un avantaj);
  • cei care sunt utilizatori experimentaţi al pachetului MS Office (Word, Excel, PowerPoint);
  • cei care au fost sau sunt implicaţi în diverse activităţi extracurriculare (ex: voluntariat).

Kaufland oferă studenţilor şi absolvenţilor de studii universitare şi un program de Trainee, cu o durată de 12 luni. Acest program oferă tinerilor şansa la o carieră de succes în cadrul Kaufland, alături de o echipă profesionistă şi diversă.

Pot aplica cei care:

  • au studii universitare finalizate sau în curs de finalizare;
  • au experienţa unor activităţi extracurriculare (ex: voluntariat);
  • au cunoştinţe avansate ale pachetului MS Office (Word, Excel, PowerPoint);
  • vorbesc limba engleză (limba germană reprezintă un avantaj);
  • deţin permis de conducere (categoria B) şi ai disponibilitate de deplasare;
  • sunt o persoană dinamică, orientată către rezultate şi dornică să înveţe lucruri noi.

Angajaţii Kaufland se bucură şi de o multitudine de beneficii, dat fiind faptul că satisfacţia profesională a acestora a fost încă de la început o prioritate pentru managementul companiei. 

Kaufland oferă angajaţilor numeroase beneficii: contract de muncă pe durată nedeterminată, cu un program de lucru full-time, posibilitatea unui mediu de lucru flexibil, concediu sabatic, mobilitate în sediile centrale, concediu şi zile libere suplimentare, bonuri de masă, bonusuri operative şi sporuri oferite în funcţie de condiţiile sau orele de lucru.  În plus, Kaufland a pus accent şi pe a oferi angajaţilor echipamente de lucru de ultimă oră, spaţii de socializare, servicii medicale de calitate şi evenimente sportive.

Iar în ceea ce priveşte beneficiile financiare, pe lângă partea de remuneraţie, Kaufland oferă angajaţilor şi reduceri la diverse produse şi servicii, maşină de serviciu şi locuri de parcare gratuite, plăţi aniversare şi zile libere acordate cu ocazia evenimentelor speciale din viaţa, posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară, oferte, servicii şi reduceri speciale la bănci, furnizori de telecomunicaţii, turism, farmacii, bilete la diverse evenimente, săli de sport.

Din 2021 Kaufland a transparentizat salariile pentru toate rolurile de execuţie, astfel că pentru majoritatea rolurilor, se poate vedea şi salariul brut de început în anunţul de recrutare.

Alătură-te echipei Kaufland! Aplică pe cariere.kaufland.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.