Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, luni, pe pagina de Facebook, că va face propria conferinţă de presă pentru a comenta afirmaţiile procurorului general. Întâlnirea este anunţată pentru ziua de marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul zilei de marti, 28 august 2018, voi susţine o conferinţă de presă referitoare la recentele afirmaţii ale procurorului general de pe lângă PICCJ!”, a scris Tudorel Toader pe Facebook, luni, la scurt timp după ce s-a încheiat declaraţia de presă susţinută de Augustin Lazăr. Procurorul general a prezentat date despre corespondenţa purtată cu Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) şi cu Ministerul de Justiţie (MJ) pe tema protocoalelor, afirmând că este o perioada ”foarte sensibilă pentru justiţie şi pentru statul de drept”, Lazăr a afirmat că primele informaţii despre existanţa protocolului din decembrie 2016 au fost prezentate instituţiilor abilitate în martie 2017, precizând că ”adevărul este riguros, este concret, este unul singur”. În plus, procurorul general a afirmat că toate protocoalele cu SRI au fost denunţate de părţi, fiind, deci, lipsite de efecte. Anterior, Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a spus că nu consideră că există un conflict între el şi procurorul general Augustin Lăzăr, în legătură cu începerea procedurii de evaluare a acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.