Poliţia Locală Sector 1, vizată de percheziţioile făcute, joi, de DNA, a transmis procurorilor toate documentele solicitate, iar oficialii Primăriei Sector 1 au transmis că că, dacă vreun angajat al administraţiei este implicat ăn fapte ilegale, se vor lua măsuri împotriva sa. Primarul Clotilde Armand a cerut Corpului de Control să verifice toate achiziţiile făcute îm 2022 de către Poliţia Locală de sector, precizând că ”Cine se crede mai presus de lege plăteşte”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţia Locală Sector 1 a pus la dispoziţia anchetatorilor toate documentele solicitate, colaborăm cu DNA în această investigaţie. Dacă vreun angajat al administraţiei locale este implicat în practici nelegale nu vom ezita să luăm măsurile care se impun, inclusiv desfacerea contractului de muncă şi sesizarea autorităţilor competente”, au transmis, joi, oficiali ai Primăriei Sector 1.

Potrivit acestora, primarul Clotilde Armand a solicitat Corpului de Control al instituţiei să verifice toate contractele de achiziţii publice încheiate de Poliţia Locală în anul 2022.

”Cine se crede mai presus de lege plăteşte!”, a transmis primarul Sectorului 1.

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii în Bucureşti, într-un dosar care vizează suspiciuni de corupţie la încheierea unor contracte de achiziţie de echipamente pentru Poliţia Locală. Două dintre descinderi au loc la instituţii publice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.