Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a afirmat că lipsa educaţiei juridice este o sursă pentru „multe rele din România” şi a anunţat că va demara, din luna septembrie, atunci când începe anul şcolar, o campanie de educaţie juridică în şcolile din ţara noastră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Educaţia juridică este o prioritate pentru România, în şcolile din România. Să ştiţi că o sursă principală pentru multe rele din România este lipsa de educaţie juridică şi îmi asum să iau foarte în serios acest capitol", a explicat Alina Gorghiu, sâmbătă la Piteşti.

Ministrul Justiţiei a mai precizat că o amplă campanie de educaţie juridică va fi demarată, din septembrie, la nivel naţional.

„În septembrie, pentru că atunci începe viitorul an şcolar, vom da startul unei campanii de educaţie juridică la nivel naţional. Acest lucru cred că va fi foarte important pentru fiecare dintre noi”, a mai spus Gorghiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.