Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu anunţă miercuri că unul dintre cei mai periculoşi prădători sexuali din România a fost adus în această noapte în ţară pentru a-şi executa pedeapsa iar alături de el, au fost aduşi alţi 4 fugari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Unul dintre cei mai periculoşi prădători sexuali din România a fost adus în această noapte în ţară pentru a-şi executa pedeapsa. Grad Ioan a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. A fost inclus de către autorităţile române pe lista celor mai urmărite persoane din Europa”, spune ministrul Justiţiei. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Potrivit Alinei Gorghiu, alături de el, alţi 4 fugari au fost aduşi, în această noapte, în România: Mihai Angelo-Gabriel, condamnat la 6 ani şi 8 luni de închisoare, pentru trafic de persoane; Banciu Gheorghe, condamnat la 2 ani şi 10 luni de închisoare, pentru infracţiuni rutiere; Petruţ Răzvan-Bogdan, condamnat la un an şi 2 luni de închisoare, pentru infracţiuni rutiere;  Ionescu Ionuţ-Mihai, condamnat la un an de închisoare, pentru infracţiuni rutiere.”
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.