Ministerul Justiţiei a anunţat, vineri, că împreună cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) începe procedura publică de selecţie a formatorilor în vederea desfăşurării procesului de formare continuă a funcţionarilor publici cu statut special din cadrul ANP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul modul de formare continuă va începe în cursul lunii februarie 2018 şi va cuprinde directorii de penitenciare, desfăşurându-se la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, pe o perioadă de 10 de zile lucrătoare.

Ministerul Justiţiei spune că specialiştii care vor să participe la acest program pot trimite MJ până la data de 22 ianuarie următoarele documente: declaraţia de participare, programa analitică (tematica şi bibliografia) aferentă disciplinei/disciplinelor pentru care se doreşte participarea şi Curriculum Vitae.

Selecţia formatorilor se va realiza în perioada 23-31 ianuarie 2018, mai precizează MJ.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.