Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru eliberarea din funcţie a mai multor magistraţi, ca urmare a pensionării acestora, transmite Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, şeful statului a semnat vineri următoarele decrete:

„- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a doamnei Viviana-Ştefania Ciucă – pensionare, la data de 1 decembrie 2021;

- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror a domnului Sebastian-Ştefan Dobrescu, procuror şef Secţie judiciară la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj – pensionare, la data de 1 decembrie 2021;

- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a domnului Aldea Marţian Dănuţ– pensionare, la data de 1 decembrie 2021”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.