Instanţa Supremă a admis cererea DNA de redeschidere a unui dosar privind Tel Drum, în care apare şi numele lui Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie. În temeiul art.335 alin. (4) şi alin. (41) Cod procedură penală, confirmă redeschiderea urmăririi penale dispusă prin ordonanţa nr. 117/II-2/2018 din 03 iulie 2018, în dosarul nr.337/P/2009 (986/P/2014) al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei numai in rem şi numai cu privire la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută de art.132 din Legea nr.78/2000 raportat la art.248 Cod penal de la 1969.

Instanţa a menţinut "celelalte dispoziţii ale rezoluţiei din data de 14 octombrie 2013, respectiv cele referitoare la neînceperea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de stabilire cu intenţie a unei valori diminuate a activelor unei societăţi, prevăzută de art 10 lit. a) din Legea nr.78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie".

Alături de numele lui Liviu Dragnea, mai apar alte şase nume inclusiv cel al lui Marian Fişcuci, fost patron al Tel Drum.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.