Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost trimis în judecată de procurorii constănţeni după ce şi-a omorât fratele, lovindu-l cu o bâtă pe tot corpul. Victima, care avea o alcoolemie de 2,62 la mie, a fost lăsat în stare de inconştienţă mai multe ore, fiind găsită în hipotermie de echipajul medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat de 66 de ani din comuna Independenţa, pentru comiterea infracţiunii de omor – violenţă în familie.  
“În noaptea de 29/30.05.2022, în timp ce se afla în imobilul din localitatea Independenţa, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Ş. A. l-a agresat fizic pe fratele său, prin aplicarea mai multor lovituri cu corpuri dure (printre care o bâtă din material lemnos de cca 130 cm lungime) pe întreaga suprafaţă a corpului, respectiv prin lovirea de corpuri/planuri dure, victima suferind numeroase leziuni traumatice - echimoze la diverse niveluri, hematoame epicraniene, fractură de piramidă nazală, fracturi costale, plăgi la nivelul extremităţii cefalice”, se arată în comunicat.
Victima a fost abandonată de către agresor, iar acest fapt i-a agravat starea. 
“Agresiunea comisă asupra persoanei vătămate, coroborată cu starea de intoxicaţie etilică acută în care se afla aceasta (alcoolemie 2,62 g/1000 la momentul prezentării la unitatea de primiri urgenţe) şi cu inacţiunea agresorului, care a lăsat victima în stare de inconştienţă pe podeaua locuinţei mai multe ore, fără a solicita prezenţa unui echipaj medical, respectiv fără a anunţa autorităţile, au contribuit la instalarea hipotermiei severe (26 grade C temperatură corporală), cauză care a condus la decesul victimei, la data de 08.06.2022, prin instalarea comei profunde complicate în evoluţie cu tromboze plurisistemice şi bronhomneumonie”, a mai precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.