Bărbatul care a agresat sexual o poliţistă în Gara de Nord a fost trimis în judecată, anunţă, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii anunţă, vineri, că au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat pentru agresiune sexuală şi ameninţare.

În rechizitoriu, procurorii au reţinut că, în data de 14 aprilie, în intervalul 08.00 – 20.00, poliţista a fost programată la serviciu în Gara de Nord, la poliţist judiciar în ţinută civilă.

La un moment dat, poliţista s-a deplasat la o farmacie din zonă pentru a cumpăra câteva medicamente, moment în care a fost agresată sexual.

”Aflat în trecere şi fiind în stare de ebrietate, inculpatul s-a îndreptat către persoana vătămată şi a atins-o cu mâna în zona inghinală, după care şi-a continuat drumul”, au transmis procurorii.

Poliţista l-a urmărit pe bărbat, l-a chestionat cu privire la gestul avut şi şi-a declinat calitatea de poliţist.

”Inculpatul în continuare a adresat injurii persoanei vătămate şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, spunându-i că o va bate şi să-l lase în pace, ameninţări care au fost de natură să-i creeze persoanei vătămate o stare de temere”, au mai reţinut procurorii.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Sector 1 Bucureşti.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.