Un bărbat care şi-a lovit concubina cu un ciocan în cap şi în mână, într-o staţie de autobuz din Timişoara, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat, acuzat de tentativă de violenţă în familie.
 
”În fapt, s-a reţinut că în data de 06.11.2023, în jurul orei 22:10, inculpatul i-ar fi aplicat concubinei sale mai multe lovituri cu ciocanul, în zona vitală a capului şi a mâinii stângi, în timp ce se aflau într-o staţie de autobuz din municipiul Timişoara, provocându-i multiple traumatisme care au necesitat 45 zile de îngrijire medicală şi care i-au pus in primejdie viaţa”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Parchetului.
 
Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.