Ministra Justiţiei Alina Gorghiu a discutat, marţi, cu ambasadorul Republicii Turcia Özgür Kıvanç Altan despre digitalizare şi cooperare în materie penală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„România şi Turcia sunt parteneri strategici, iar asta se vede inclusiv în cooperarea noastră judiciară, care se desfăşoară în bune condiţii. Analizăm împreună modurile de dezvoltare a cooperării româno-turce. Digitalizarea este un domeniu cu un mare potenţial. Justiţia digitală este un trend global, iar schimbul de bune practici este o condiţie pentru a avea cele mai bune proiecte”, a afirmat Alina Gorghiu, potrivit unei postări pe pagina ei de Facebook.

Ea a adăugat că au fost abordate şi şi alte subiecte precum schimburile culturale.

„Expoziţia ICR cu costume tradiţionale argeşene la Istanbul din septembrie a fost o mare fericire pentru mine. Directorul ICR Istanbul, Dragoş Niţă, face o treabă foarte bună. Şi îmi doresc să avem cât mai multe astfel de evenimente”, a mai spus Gorghiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.