Donald Trump a anunţat că urmează să-l primească în curând la Casa Albă pe omologul său chinez Xi Jinping, ceea ce ar semnala un probabil acord între primele două economii mondiale după luni de negocieri cu privire la comerţ, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedinţia americană anunţa marţi că reprezentantul american însărcinat cu comerţul Robert Lighthizer şi secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin urmează să efectueze o vizită la Beijing, în vederea unui nou ciclu de negocieri în domeniul comercial, prevăzute începând de la 30 aprilie.

Acestea ar fi primele negocieri faţă în faţă de la cele organizate la nivel ministerial la începutul lunii la Washington.

Vicepremierul chinez Liu He, care va conduce echipa de negociatori din ţara sa, urmează să efectueze, la rândul său, o vizită la Washington, în vederea unor negocieri suplimentare începând de la 8 mai.

Donald Trump a anunţat că intenţionează să încheie un acord într-o întâlnire cu Xi Jinping.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.