”Cel mai mare risc” al Războiului din Ucraina este ca preşedintele rus Vladimir Putin să învingă în acest război, avertizează miercuri, în a doua zi a summitului NATO de la Vilnius, în Lituania, secretarul general al NATO Jens Stoltenberg, într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stoltenber avertizează astfel care sunt ameninţările Războiului rus din Ucraina la adresa securităţii Europei, comentează CNN.

”Un război total are loc în Europa, iar membrii NATO nu au nicio opţiune care să nu aibă riscuri. Însă cel mai mare risc este ca preşedintele (rus Vladimir) Putin să învingă”, subliniază Stoltenberg în prezenţa lui Zelenski.

”Exact acesta este motivul pentru care NATO trebuie să susţină Ucraina”, subliniază el.

”Ar fi o tragedie pentru Ucraina ca preşedintele (rus Vladimir) Putin să învingă şi va fi periculos pentru noi, ne va face mai vulnerabili”, avertizează Stoltenberg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.