Un pilot al unui avion de agrement a aterizat de urgenţă pe o trecere la nivel cu calea ferată, iar apoi a fost scos, rănit, din carlingă de către poliţişti, cu doar câteva secunde înainte ca avionul să fie spulberat de un tren, o scenă ca dintr-un film de acţiune, surprinsă în weekend, în apropiere de Hollywood, de camere de corp ale poliţiştilor, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei din Los Angeles, care a difuzat pe Twitter o înregistrare video a salvării filmată de camera purtată de către unul dintre agenţi, avionul cu un singur motor şi-a pierdut propulsia la decolare de pe un aerodrom vecin.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani care pilota avionul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în oraş şi a rămas suspendat pe şine de cale ferată.

Înregistrarea poliţiei surprinde agenţi care sar să-l scoată din cockpit pe pilot, cu faţa plină de sânge şi evident aflat în stare de şoc.

Poliţiştii abia au avut timp să-l tragă de o parte, înainte ca, cinci secunde după aceea, un tren să percuteze, în plină viteză avionul, pe care l-a făcut ţăndări.

”Cred că tipul ăsta trebuie să cumpere un biilet la loto, pentru că şi-a înşelat moartea de două ori în zece minute”, a declarat la NBC News Robert Sherock, unul dintre poliţiştii care l-au slavat pe pilot.

Pilotul a fost condus la un spital, iar starea sa era stabilă.

El se afla singur în avion, iar în accident nu a fost rănită nicio altă persoană, au anunţat salvatorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.