Un îngrijitor a fost ucis de doi tigri de Sumatra care au scăpat vineri seară de la grădina zoologică Sinka, pe insula Borneo, relatează BBC şi AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tigrii, două femele de aproximativ un an şi jumătate, au scăpat după ce o alunecare de teren cauzată de ploile torenţiale a deschis un tunel care a permis ieşirea animalelor.

Sâmbătă, unul dinttre animale a fost capturat după ce asupra sa s-a tras o săgeată tranchilizantă. Celălalt tigru a fost împuşcat mortal după ce a devenit agresiv şi tentativele de a-l tranchiliza au eşuat.

Un îngrijitor în vârstă de 47 de ani a fost găsit fără viaţă în apropierea ţarcului tigrilor. El avea muşcături şi urme de gheare pe corp.

În zonă s-au găsit şi animale moarte, inclusiv un struţ şi o maimuţă.

Evadarea tigrilor a declanşat o adevărată vânătoare pentru prinderea lor în oraşul Singkawang. Obiectivele turistice din zonă au fost închise şi poliţia le-a cerut oamenilor să stea acasă. La căutări a fost folosită şi o dronă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.