Vitali Merinov, de patru ori campion mondial la kickboxing, care a luptat pe frontul din Ucraina, a murit din cauza rănilor suferite pe câmpul de luptă, a declarat, sâmbătă, primarul oraşului Ivano-Frankivsk, citat de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Ruslan Martsynkiv a numit, într-o postare pe Facebook, moartea lui Merinov ”o pierdere ireparabilă pentru comunitatea din Ivano-Frankivsk”. Merinov era, de asemenea, un membru al Comiteteului executiv al Consiliului oraşului, potrivit lui Martsynkiv.

”Vitali Merinov a plecat la război în prima zi a invaziei pe scară largă”, a spus Martsynkiv. ”El a suferit o rană de la şrapnelul unei arme de foc la un picior, în timpul uneia dintre bătălii. Merinov s-a recuperat şi s-a întors pe front şi a apărat Ucraina până la ultima suflare”, a arătat acesta.

Primarul nu a precizat în ce bătălie a suferit Merinov cele mai recente răni. El a lăsat în urmă o soţie şi pe fiica lor de doi ani, a adăugat Martsynkiv.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.