Bărbatul care a ucis trei ofiţeri de poliţie la Baton Rouge, în Louisiana, ar fi fost neutralizat, a anunţat un oficial local citat de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agresorul a împuşcat în total 10 ofiţeri de poliţie, dintre care trei au murit, iar alţi şapte sunt răniţi, a anunţat Poliţia locală.

“Operaţiunea este încă în curs. Anchetează. Acum încercăm să cuprindem tot”, a explicat primarul sectorului Baton Rouge, care include capitala Louisianei şi trei suburbii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Printre victime este posibil să fie ofiţeri de poliţie şi aduncţi de şerif.

“Totul evoluează atât de repede încât nu am putut verifica totul”, a spus primarul.

Pe de altă parte căpitanul Poliţiei din Baton Rouge, L.J. McKneely, a declarat că “mai mulţi” ofiţeri au fost împuşcaţi, dar nu poate da detalii în privinţa stării lor.

Pe reţelele de socializare circulă o înregistrare video în care ar apărea atacul. Veridicitatea ei nu a fost confirmată.

 

Incidentul a avut loc după ce autorităţile au arestat trei persoane suspectate că planificau să ucidă oameni ai legii.

Săptămâna trecută, doi poliţişti au ucis un bărbat de culoare neînarmat la Baton Rouge. Întreaga scenă a fost filmată şi publicată pe internet, unde a fost vizualizată de numeroase persoane. Incidentul a stârnit un val de indignare în ţară şi proteste de amploare.

La Dallas, un fost militar de culoare a ucis cinci poliţişti care asigurau securitatea la un miting împotriva brutalităţii poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.