Donald Trump susţine că adjunctul secretarului Justiţiei Rod Rosenstein le-a spus avocaţilor săi că nu este vizat în ancheta procurorului special Rober Mueller cu privire la amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Locatarul Casei Albe a dat totodată asigurări, în acest interviu acordat cotidianului New York Times (NYT), că nu a discutat cu Roger Stone, un ”vechi prieten” şi fost consilier al său, despre date piratate care au făcut rău Partidului Democrat, mai ales rivalei sale în alegeri Hillary Clinton, în timpul campaniei electorale din 2016.

Rosenstein ”le-a spus avocaţilor că nu sunt o ţintă în anchetă”, a subliniat Trump.

Roger Stone a pledat nevinovat, marţi, într-un tribunal federal, la Washington, de capete de inclupare care-l vizează în ”ancheta rusă”, care urmăreşte să stabilească, totodată, dacă a existat o complicitate între membri ai campaniei Trump şi Kremlin.

Stone a atras atenţia în campania electorală, sugerând că deţinea date obţinute de hackeri susceptibile să-i pună în dificultate pe democraţi.

El le-ar fi obţinut printr-o organizaţie care pare să fie site-ul WikiLeaks al lui Julian Assange.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.