Trei munictori au murit într-o explozie la o fabrică de dinamită, în apropiere de Grevena, în nord-vestul Greciei, potrivit întreprinderii şi poliţiei elene, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre paznicii întreprinderii a fost rănit în această explozie, luni, a cărei cauză nu a fost stabilită imediat.

Explozia a avut loc la fabrirca Eltek de la Agalaioi, situată la 27 de kilometri de Greneva, a anunţat într-un comunicat întreprinderea.

”Clădirea a fost distrusă în întregime”, a anunţat la postul Star TV primarul din Grevena Yiorgos Dastamanis.

Locuitorii au crezut că a avut loc un cutremur, în pofida faptului că din ruine ieşea un fum dens.

Eltek a anunţat într-un comunicat ”moartea a trei angajaţi ai fabricii din Greneva într-un accident pe o linie de producţie”.

”Fabrica respecta reglementările în domeniul securităţii prevăzute de lege”, precizează întreprinderea, care susţine că cooperează deplin cu anchetatorii, care vor să stabilească originea exploziei.

Această fabrică produce dinamită destinată în prncipal lucrărilor publice, potrivit une surse din cadrul poliţiei locale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.