Paetongtarn Shinawatra, candidată pentru postul de prim-ministru în Thailanda, a dat naştere unui băieţel, luni, cu două săptămâni înainte de alegeri, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 36 de ani, Paetongtarn Shinawatra este fiica fostului premier Thaksin Shinawatra. În plus, alt fost premier, Yingluck Shinawatra, este mătuşa sa.

Paetongtam a făcut anunţul pe Facebook şi Instagram.

“Salut, numele meu este Prutthasin Sooksawas sau Thasin. Vă mulţumesc pentru susţinere. În câteva zile, aştept ca mama să se refacă mai întâi, mă voi întâlni cu presa”, este mesajul din social media.

Paetongtarn a fost pe primul loc sau al doilea în sondajele cu privire la candidatul pentru postul de prim-ministru al alegătorilor, pe parcursul campaniei pentru alegerile din 14 mai, alternând locul de favorit cu Pita Limjaroenrat, din opoziţia progresistă Partidul Move Forward.

Faptul că era însărcinată şi aştepta al doilea său copil nu a împiedicat-o pe Paetontam să facă deplasări în campania dinaintea alegerilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.