Şoferul maşinii care a lovit duminică un vehicul din convoiul preşedintelui american Joe Biden a fost inculpat cu privire la conducere în stare de ebrietate şi neatenţie la volan, declară luni poliţia locală din Wilmington AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această coliziune accidentală a fost provocată de către un bărbat, James Cooper, în vârstă de 46 de ani din Wilmington, unde se află cartierul general de campanie al lui Joe Biden, precizează poliţia din oraş.

Ea a avut loc în momentul în care preşedintele democrat, care candidează la al doilea mandat, în 2024, se pregătea să plece de la faţa locului.

Acest accident rutier, care a avut loc într-o intersecţie situată în apropierea cartierului general de campanie, la doar câteva zeci de metri de şeful statului, a provocat o bubuitură puternică.

Agenţi au interceptat imediat maşina şi şi-au aţintit armele asupra şoferului, au constat jurnalişti la faţa locului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.