Bărbatul reţinut joi în Times Square este suspectat că a condus maşina în timp ce se afla în incapacitatea de a face acest lucru, adică în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor, a declarat poliţia din New York citată de CBS, scrie BBC News, care adaugă că FBI a deschis o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însă un martor a declarat pentru Reuters că vehiculul a intrat pe contrasens, s-a lovit de o bordură şi a lovit pietoni.

Un martor, Ed G Val, se afla peste drum când a văzut maşina accelerând spre nord pe partea de vest a trotuarului 7th Avenue.

”O femeie a fost lovită şi aruncată, după care maşina a ajuns pe 44th street (şi) a continuat să trântească oameni, cu viteză, până pe 45th street, unde s-a oprit după ce a lovit mai multe persoane”, scrie el într-un mesaj postat pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.