Cutii cu rozătoare vii au fost aduse şi animalele eliberate în trei restaurante McDonald's din Marea Britanie aparent ca parte a manifestaţiilor pro-Palestina, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a declarat că investighează primul incident, petrecut luni, la Birmingham, când ceea ce păreau a fi şoareci vopsiţi în roşu, negru, verde şi alb - culorile steagului palestinian - au fost eliberaţi într-un McDonald's din nordul oraşului.

Alte videoclipuri postate pe reţelele de socializare au arătat ceea ce par a fi două proteste similare în diferite alte restaurante McDonald's.

Într-unul dintre videoclipuri, personalul poate fi văzut încercând să reţină zeci de rozătoare sub o cutie de plastic, un martor spunând că acestea au fost "lăsate".

O altă înregistrare video pare să arate un grup de bărbaţi mascaţi intrând într-un McDonald's în timp ce scandează "Free Palestine" (Eliberaţi Palestina) şi aruncă o cutie cu rozătoare pe jos, în apropierea personalului.

„Investigăm după ce rozătoare vii au fost aruncate într-un restaurant de pe Watson Road, Nechells. Înţelegem suferinţa pe care acest lucru a provocat-o şi nu este acceptabil în nicio circumstanţă. În prezent, acest fapt este tratat ca o infracţiune ce ţine de deranjarea ordinii publice şi avem linii active de anchetă pentru a identifica şi apoi aresta persoanele implicate”, a transmis Poliţia din West Midlands. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.