Rusia anunţă vineri că a distrus joi cea mai mare rezervă de carburant a armatei ucrainene, în apropiere de Kiev, într-un atac cu rachete de croazieră, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Rachete (de tip) Kalibr de înaltă precizie au vizat (joi seara)o bază (de depozitare) de carburant, în apropiere de satul Kalinovka, lângă Kiev”, anunţă într-un comunicat un purtător de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaşenkov.

”Cea mai mare parte a rezervei de carburant care rămânea armatei ucrainene şi care servea la aprovizionarea untăţilor din partea centrală a ţării, a fost distrusă”, apreciază el.

Konaşenkov anunţă, de asemenea, că forţe ruse au distrus mai multe echipamente militare ucrainene în ultima zi, inclusiv sisteme de apărare antiaeriană şi patru drone.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.