Regina Elizabeth a II-a a luat parte la prima sa videoconferinţă publică, pentru a marca săptămâna personalului medical - o premieră în cei 68 de ani dedomnie a suveranei, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elizabeth a II-a şi fiica sa Anna au dscutat cu patru membre ale personalului medical, a căror principală responsabilitate este să se ocupe de membri ai familieiregale.

Cele patru femei au vorbit despre experienţa şi viaţa lor în timpul epidemiei covid-19 şi despre provocările crizei sanitare.

”Este interesant să vă ascultăm toate poveştile şi mărturiile”, a declarat regina, în vârstă de 94 de ani.

”Sunt foarte impresionată de ceea ce aţi realizat deja. Sunt foarte fericită să mă aflu printre dumneavoastră astăzi”, a spus Elizabeth a II-a.

Această înregistrare video a fost difuzată joi, cu ocazia marcării săptămânii personalului medical.

Ea subliniază sacrificiile asumate de aproximativ şapte milioane de membri ai persoanlului medical din Regatul Unit, dintre care mulţi au fost nevoiţi să preia activităţi suplimentare în timpul izolării din cauza epidemiei covid-19.

Altă premieră a avut loc în aprilie, când Palatul Buckingham a difuzat un mesaj telefonic înregistrat de către Elizabeth a II-a cu scopul de a mulţumi membrilor personalului medical pentru munca din timpul pandemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.