Poliţia germană caută un grup de bărbaţi care au încercat să jefuiască marţi, în plină zi, o bancă, la Berlin, o a doua tentativă de acest fel în câteva zile în capitala germană, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Focuri de armă au fost trase după ce câţiva bărbaţi au încercat să forţeze, cu maşina, intrarea într-o sucursală bancară la Wilmersdorf, un cartier şic în vestul Berlinului, către ora locală 9.30, a anunţat pe Twitter poliţia locală.

Infractorii au dat apoi foc vehiculului şi au fugit, anunţă poliţia, care nu precizează dacă aceştia au reuşit să spargă banca.

Un agent de securitate, care a încercat să se interpună, a fost rănit şi condus la spital, a anunţat poliţia.

Această bancă s-a confruntat cu alt incident la jumătatea lui iunie, în cursul căruia hoţi ar fi fugit cu aproximativ o jumătate de milion de euro, după ce au jefuit un transportator de fonduri.

Tentativa de spargere de marţi a avut loc la doar cinci zile după un atac similar, în cartierul Neukölln, situat în sudul Berlinului.

În total, 12 persoane au fost rănite uşor după ce hoţii au luat cu asalt o sucursală bancară şi au stropit cu gaze cu piper în aer, după care au fugit cu mâna goală.

Poliţia a anunţat că anchetează cu privire la posibile legături între aceste trei incidente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.