Preşedintele rus Vladimir Putin ”fabrică ameninţări care nu există”, denunţă duminică o purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, imediat după ce Moscova a anunţat că plasează în alertă ”forţa de disuasiune” a armatei ruse, care poate include o componentă nucleară, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este vorba despre o figură repetată, pe care am observat-o din partea preşedintelui (rus Vladimir) Putin în timpul acestui conflict, şi anume de a fabrica ameninţări care nu există, cu scopul de a justifica continuarea unei agresiuni”, denunţă Jen Psaki..

”Rusia nu a fost ameninţată în niciun moment de NATO sau Ucraina (...). Ne vom pune acestui lucru. Avem capacitatea de a ne apăra”, subliniază ea.

Washingtonul denunţă, de asemenea, o ecaladare ”inacceptabilă” don partea Moscovei, denunţă ambasadoarea americană la ONU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.