Brexit este alegerea făcută de poporul britanic şi este una de înţeles, pentru că "nimeni nu vrea să hrănească economiile slabe”, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin, care a subliniat că Moscova nu a interferat cu rezultatele referendumului, relatează Russia Today.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că este de înţeles de ce s-a întâmplat acest lucru: în primul rând, nimeni nu vrea să subvenţioneze economiile mai sărace, să susţină alte state, să susţină naţiuni întregi”, a explicat liderul rus la Summitul Organizaţiei pentru Cooperare de la Shanghai.

"Aparent, poporul britanic nu este mulţumit de modul în care sunt rezolvate problemele în sfera securităţii, aceste probleme au devenit mai acute în ultima perioadă, odată cu procesele de migraţie”, a adăugat Putin.

Comentariile lui Putin vin după ce premierul britanic David Cameron a spus că "Putin ar fi fericit dacă Marea Britanie iese din UE”.

Potrivit liderului de la Kremlin, astfel de informaţii reprezintă o tentativă nefericită de a manipula opinia publică.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.