Preşedintele rus Vladimir Putin ameninţă miercuri cu un răspuns ”dur” serviciile speciale străine care încearcă să destabilizeze Rusia, în opinia sa prin faptul că ajută regimul de la Kiev, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Regimul de la Kiev, cu susţinerea directă a serviciilor speciale străine, a apucat-o pe calea metodelor teroriste şi practică terorismul de stat”, acuză Vladimir Putin într-un discurs video, cu ocazia Zilei Agenţilor Securităţii Publice.

”Acestea sunt acte de sabotaj împotriva unor instalaţii civile, infrastructuri de transport şi energetice, atentate împotriva cetăţenilor civili şi unor reprezentanţi ai autorităţilor”, a continuat el.

Numeroase sabotaje ale unor cări ferate din Rusia şi atacuri cu dronă atribuite Kievului au fost semnalate după ce Moscova a invadat Ucraina în februarie 2022.

”Trebuie să punem capăt în mod dur tentativelor serviciilor speciale străine de a destabiliza situaţia politică şi socială din Rusia”, a subliniat Vladimir Putin.

”Serviciile de securitate nu au sarcini uşoare. Dar aveţi tot potenţialul necesar, toate posibilităţile să asiguraţi securitatea statului, societăţii şi cetăţenilor noştri”, a conchis el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.